ΤΕΙ Σερρών: Νέο ντοκουμέντο από τον καθηγητή που εκβίαζε φοιτητές (vd)

Ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις για τη δράση του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, που ζητούσε ανταλλάγματα από φοιτητές, έρχονται στη δημοσιότητα.

propoli

Μάλιστα, στους μεν φοιτητές ζητούσε χρήματα, μέσω φροντιστηρίων με τα οποία συνδεόταν και στις φοιτήτριες ζητούσε ραντεβού με στόχο ακόμη και το σεξ.

Η κατάληψη το 2004

Στο βίντεο από τον τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο Σερρών, υπάρχουν δηλώσεις φοιτητών που είχαν προχωρήσει το 2004 σε κινητοποιήσεις, αποκλείοντας την είσοδο στο ΤΕΙ, λόγω της στάσης και συμπεριφοράς του συγκεκριμένου καθηγητή.

Τότε, φοιτητές δήλωναν ότι «υπάρχουν καταγγελίες ότι παρενοχλεί σεξουαλικά τις φοιτήτριες για να περάσουν τα μαθήματα», ότι ζητά χρήματα και καλεί στο γραφείο του φοιτήτριες «βγαίνουν έξω μαζί και μετά το γυρνάει εκεί που θέλει αυτός».

Αρνούνταν κατηγορηματικά

Ο καθηγητής μάλιστα αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση του Συλλόγου. «Τώρα αν κάποιοι τώρα για ίδιους λόγους ακολουθούν μια άλλη συμπεριφορά η κάνουν άλλου είδους προτάσεις, δεν μπορώ να σας απαντήσω. Εγώ δεν άκουσα κάτι τέτοιο» λέει στις δηλώσεις του στο ΔΙΚΤΥΟ ο καθηγητής.

Τότε, φοιτητές και καθηγητές συναντήθηκαν με τον καθηγητή και συζήτησαν μαζί του. Αποφάσισαν να μην προβούν σε περαιτέρω ενέργειες, αλλά να περιμένουν την έμπρακτη αλλαγή συμπεριφοράς του καθηγητή.

Δείτε το βίντεο από το Δίκτυο Σερρών:

 

Loading