Τραγωδία στα Σφακιά: Τρεις νεκροί σε Bachelor

Στο πένθος βυθίστηκε η Κρήτη, μετά το Bachelor στα Σφακιά που κατέληξε σε τραγωδία, με τρεις νεκρούς και έναν σοβαρά τραυματία, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων.

propoli

Σύμφωνα με το cretapost, θύματα είναι δύο αδέλφια, μαζί με έναν φίλο τους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 32χρονο Σ.Κ. και τον 33χρονο Κ.Κ., που είναι οδοντίατροι στο επάγγελμα και εργάζονταν σε γνωστό οδοντιατρικό κέντρο των Χανίων, ιδιοκτήτης του οποίου ήταν ο πατέρας τους.

Μαζί με τα δύο αδέλφια, νεκρός ανασύρθηκε και ο 35χρονος Μ.Τ., ιδιοκτήτης μπαρ στα Χανιά, ενώ στο νοσοκομείο νοσηλευεται ο 30χρονος Μ.Κ., ο οποίος θα γινόταν ο κουμπάρος του γαμπρού.

Το χρονικό της τραγωδίας στα Σφακιά

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τετραμελής παρέα, μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα, βρίσκονταν στο Λουτρό για το Bachelor ενός εξ αυτών.

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, αποφάσισαν να πάνε «για ένα τελευταίο μπουκάλι στην Αγιά Ρουμέλη» με δύο ταχύπλοα σκάφη. Όταν τελείωσε και το τελευταίο μπουκάλι, ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής.

Ωστόσο, για άγνωστη αιτία, κάποια στιγμή το ένα από τα δύο ταχύπλοα καρφώθηκε με ταχύτητα στα βράχια των Σφακιών.

Άμεση κινητοποίηση

Μετά τον κρότο της σύγκρουσης, ψαράδες ειδοποίησαν τις αρχές και στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες του Λιμενικού Σώματος και 12 πυροσβέστες από τα κλιμάκια Ανώπολης και Βρυσών, για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες στο ταχύπλοο.

Από τη θάλασσα ανασύρθηκε με πολλαπλά κατάγματα ο 30χρονος τραυματίας, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκαν οι σοροί των δύο νεαρών αδελφών και του επιχειρηματία φίλου τους.

Loading