37χρονος Ιερέας: «Αδίκως διασύρομαι»

«Οι χώροι που κατηγορούμαι ότι την βίασα φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν 6 άνθρωποι» ανέφερε ο Ιερέας

Αρκετές μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των πράξεων του 37χρονου Ιερέα από την Αττική, η υπόθεση εξακολουθεί να είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων αφού ο Ιερέας κατηγορείται για βιασμό ανήλικης.

propoli

Ο ίδιος, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και είπε πως «είμαι αθώος, αδίκως κατηγορούμαι και διασύρομαι. Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη αποδεικνύει την αθωότητά μου. Δεν την βίασα όπως με κατηγορεί γιατί δεν έχει διαρραγεί ο παρθενικός υμένας της».

Συνέχισε λέγοντας ότι «οι χώροι που κατηγορούμαι ότι την βίασα φέρουν τζαμαρίες και κλειδιά έχουν 6 άνθρωποι. Κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα; Είναι ο λόγος ο δικός μου απέναντι στον λόγο της. Όμως η ανήλικη δεν έχει πειραχθεί και το στοιχείο αυτό δεν μπορεί να ξεπεραστεί από καμία κατάθεση».

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου και την σύζυγό μου που είναι στο πλευρό μου, με πιστεύει και με στηρίζει» κατέληξε ο Ιερέας.

Να αναφερθεί πως ο πατέρας του Ιερέως είναι επίσης Ιερέας και διαμένει στην Άρτα. Το τελευταίο διάστημα όμως είναι στην Αθήνα έτσι ώστε να συμπαρασταθεί στον γιο του, ενώ υπέστη και καρδιακό επεισόδιο. Το θετικό είναι πως η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Μπορεί πριν από λίγες μέρες να κυκλοφόρησε η είδηση πως ο δικηγόρος του παραιτήθηκε, ωστόσο όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 επικαλούμενος το περιβάλλον του Ιερέα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σύμφωνα με πηγές από τον περίγυρό του, στην πραγματικότητα απομακρύνθηκε ο δικηγόρος από την οικογένεια λόγω των ανάρμοστων συμπεριφορών του κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

Δικηγόρος του ιερέα: Δεν υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες του πελάτη μου

«Δεν είχε σχέση ερωτική με την babysitter ο ιερέας» όπως είπε ο δικηγόρος του, Λουκάς Προυσανίδης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «είναι εντελώς διαφορετικό να έχει μια κοινωνική σχέση από το να έχει μια ερωτική σχέση».

Σχετικά με τις γυμνές φωτογραφίες, ο κ. Προυσανίδης υποστήριξε ότι «το φωτογραφικό υλικό δεν είναι πορνογραφικό. Γυμνές φωτογραφίες του πελάτη μου δεν υπάρχουν. Η κοπέλα που λέει ότι έκαναν έρωτα, αυτό είναι προϊόν της δικής της καταθέσεως και το σημαντικό είναι ότι τα καταθέτει όταν είχε ενηλικιωθεί. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον παπά σε μένα και την υπεράσπιση».

Δείτε επίσης: Στ. Καλαφάτης: «Με τους Ισραηλίτες αδελφούς μας μοιραζόμαστε οδυνηρές ιστορικές στιγμές φυλετικού μίσους»

Loading