49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Πεντακάθαρο παραδόθηκε από την ΚΝΕ το Πάρκο Τρίτση (Φωτογραφίες)

Τρείς μέρες. Χιλιάδες κόσμου. Αυτές είναι λίγες λέξεις για να περιγράψει κανείς το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή που ολοκλήρωσε το προηγούμενο Σάββατο του το φετινό του ταξίδι.

Εκατοντάδες καλλιτέχνες, μια τεράστια κόκκινη πολιτεία φτιαγμένη από τα χέρια και τον ιδρώτα των μελών και των φίλων της ΚΝΕ, έδωσαν μια ανάσα αισιοδοξίας και χαράς στον κόσμο που έδωσε το παρών.

propoli

Άλλωστε όπως τόνιζε φέτος το φεστιβάλ της ΚΝΕ, μπορεί να έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες με τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές, ωστόσο είχε και μηνύματα αλληλεγγύης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Το Φεστιβάλ στην Αθήνα πραγματοποιείται στο Πάρκο Τρίτση, ένα πάρκο το οποίο όλους τους προηγούμενους μήνες μένει παρατημένο από την πολιτεία, με το μοναδικό χώρο πρασίνου για τα Δυτικά Προάστια να ρημάζει.

Όλα αυτά μέχρι τον Αύγουστο. Εκείνες τις μέρες αρχίζει σιγά σιγά να στήνετε η μεγάλη κόκκινη πολιτεία με τα μέλη και τους φίλους της ΚΝΕ να καθαρίζουν μέχρι και την… λίμνη.

Η ΚΝΕ λοιπόν για άλλη μια χρονιά παρέδωσε δύο μέρες μετά την λήξη του φεστιβάλ το πάρκο Τρίτση σε άψογη κατάσταση, χωρίς ίχνος σκουπιδιών και ατασθαλίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πανζουρλισμος την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή (ΦΩΤΟ)

Loading