Φωτογραφία Αρχείου

«Ήθελα απλώς να μεγαλώσω τα παιδιά μου» (vd)

«Δεν ήθελα να γίνω πλούσια, ήθελα απλώς να μεγαλώσω τα παιδιά μου», δηλώνει η 53χρονη καθαρίστρια στην οποία επιβλήθηκε δεκαετής φυλάκιση, επειδή είχε πλαστογραφήσει το πτυχίο της πέμπτης τάξης του Δημοτικού.

Η αυστηρή ποινή που της επιβλήθηκε έχει προκαλέσει την κατακραυγή των κομμάτων και των απλών πολιτών της χώρας, ενώ προκάλεσε και την παρέμβαση του Αρείου Πάγου.

Μάλιστα, την Παρασκευή (23/11) την επισκέφθηκε στις φυλακές της Θήβας, όπου κρατείται, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου.

«Δεν ήθελα να μεγαλώσουν τα παιδιά σε ορφανοτροφείο»

«Ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου… Από ορφανοτροφείο ήμουν,δεν είχα γονείς και ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτη, ήθελα απλώς μια δουλειά. Και τα κατάφερα, μεγάλωσα δύο παιδιά και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Και τώρα αυτά πληρώνουν εμένα, που μπήκα φυλακή…», δήλωσε η ίδια στον Ταχυδρόμο του Βόλου.

«Δεν ήξερα ότι είναι τόσο κακό, εκλιπαρούσα το δικαστήριο να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν μου έδωσαν σημασία», είπε σε άλλο σημείο της τηλεφωνικής συνέντευξης η 53χρονη καθαρίστρια και ευχαρίστησε όλους όσους της συμπαραστέκονται.

Ακούστε όλα όσα είπε η 53χρονη καθαρίστρια:

Διαβάστε ακόμη: Την Τετάρτη η συζήτηση της αίτησης αναστολής της 53χρονης