Αχτσιόγλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εισέλθει σε φάση πλήρους μετάλλαξης»

«Από την δική μας πλευρά δεν είχαμε κάνει δημόσια τοποθέτηση μέχρι να αποφασίσουμε την αποχώρησή μας» ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Η ανεξάρτητη βουλευτής Έφη Αχτσιόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ από την ημέρα που εκλέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εισέλθει σε φάση πλήρους μετάλλαξης και απομάκρυνσης από τις θέσεις και τις αξίες της Αριστεράς.

propoli

Όπως είπε, «από την δική μας πλευρά δεν είχαμε κάνει δημόσια τοποθέτηση μέχρι να αποφασίσουμε την αποχώρησή μας», ωστόσο είπε ότι η ίδια γνωστοποίησε στα όργανα του κόμματος τις διαφωνίες της.

Παράλληλα η πρώην υπουργός Εργασίας σχολίασε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν σεβαστό και ανέφερε ότι πρώτη αυτή πήρε τηλέφωνο τον Στέφανο Κασσελάκη για να τον συγχαρεί για τη νίκη του, όμως είχε κάποιες επιφυλάξεις για την πορεία του κόμματος διότι δεν είχε μιλήσει ο ίδιος καθόλου πολιτικά.

«Φανταστείτε να λάμβανα μία θέση και την επομένη να άκουγα τον κ. Κασσελάκη να λέει αυτά τα ανήκουστα που είπε για τα εργασιακά στον ΣΕΒ. Πώς θα έπρεπε να τοποθετηθώ για το ζήτημα;» είπε στη συνέχεια η Έφη Αχτσιόγλου.

Δείτε επίσης: Η «μπηχτή» του Κασσελάκη κατά αποχωρησάντων στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν πιάσει στασίδι στα κανάλια»

Loading