Αδερφός π. Αντωνίου: «Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουν και τα μηδενίζουν όλα μέσα σε λίγες μέρες»

Ξέσπασε ο αδερφός του ιερέα για όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Ο αδερφός του πατρός Αντωνίου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα για την «Κιβωτό του Κόσμου» τονίζοντας ότι «δεν γίνεται να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο έτσι χωρίς στοιχεία».

«Δεν γίνεται να σταυρώνουμε έναν άνθρωπο έτσι χωρίς στοιχεία. Όλοι, όλοι, όλοι κρίνουνε, κατακρίνουνε, κάνουν χίλια δυο πράγματα. Εμείς τι μπορούμε να κάνουμε εφόσον βγαίνουν όλοι αυτοί και λένε;», ανέφερε αρχικά.

«Εμείς θα πούμε το αυτονόητο. Την αλήθεια δηλαδή…Ποια είναι η αλήθεια; Ότι εμπιστευόμαστε τον αδερφό μας, ξέρουμε ποιος είναι τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε. Και πιστεύουμε ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι κρυμμένα αλλά πράγματα από πίσω, τα οποία γνωρίζει όλος ο κόσμος. Όλος ο κόσμος ξέρει που πάει το μυαλό το δικό μου. Εκεί που πάει όλου του κόσμου, πάει και το δικό μου το μυαλό. Όλος ο κόσμος ξέρει, δεν θα πούμε εμείς τώρα αυτός, αυτός, αυτός.», πρόσθεσε.

Έπειτα ο αδερφός του ιερέα, είπε:

«Τον καταδικάσατε, τον κρίνατε, τον κλείσατε φυλακή, χίλια δυο κάνατε. Εμείς θα πούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι. Τον αδερφό μας πως τον ξέρουμε και πως τον κρίνουμε και ξέρουμε ποιος είναι. Χωρίς να ξέρετε κάποιον άνθρωπο ή μάλλον έχετε γνωρίσει το έργο του, τα μηδενίζετε όλα. Όλα τα πάντα.»

«Δεν χωνεύεται με τίποτα πως ένας απλός ιερέας, ένα φτωχόπαιδο, έκανε όλα αυτά τα πράγματα που έκανε. Είναι δυνατόν να τα χωνέψει η Πολιτεία και όλα τα αλλά κυκλώματα αυτά τα πράγματα;», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός του.

«Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω»

Παράλληλα «πέταξε» τα «βέλη» του κατά…παντός υπευθύνου που μπορεί να βρίσκεται από πίσω σχολιάζοντας ότι:

«Έδωσε 25 χρόνια από τη ζωή του και τώρα βγαίνουνε και σε 4-5 μέρες μέσα, τα μηδενίζουνε όλα…Είναι σωστά αυτά τα πράγματα; Όπως είπε κι ο άλλος μου ο αδερφός τον σταυρώνουνε… Το αν βρίσκονται άλλοι από πίσω, ο νοών νοείτω, δεν είναι χαζός ο κόσμος, δεν είναι χαζός. Γιατί το κάνετε αυτό; Γιατί; Δεν είναι σωστό ρε παιδιά».

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Κιβωτός του Κόσμου είναι πολύ σοβαρό θέμα και δεν συζητιέται στις πεσιματικές»