Έντρομο το ζευγάρι κάλεσε την αστυνομία μόλις βρήκε ένα ανθρώπινο κρανίο πάνω στο κρεβάτι – Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα
Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι πήγε το πρωί της Κυριακής (13/2) να καθαρίσει το δωμάτιο που ήθελαν να νοικιάσουν σε 5οροφη πολυκατοικία στην οδό Γαζέπη στη Χαλκίδα.
Τότε ήταν που βρήκαν ένα ανθρώπινο κρανίο τυλιγμένο σε μια κουβέρτα πάνω στο κρεβάτι και έντρομοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας έφτασαν στο σημείο και εξέτασαν τους χώρους, ενώ πήραν φωτογραφίες από το κρανίο, το οποίο απεστάλη για ιατροδικαστική και ανθρωπολογική εξέταση.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο εν λόγω δωμάτιο κατοικούσε μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ένας 40χρονος Έλληνας, στον οποίο έγινε έξωση γιατί δεν πλήρωνε τα ενοίκια.
Ο ίδιος, όπως φαίνεται, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι έχει φύγει από το δωμάτιο από τα τέλη Νοεμβρίου και δεν γνώριζε την ύπαρξη του κρανίου.
Τέλος, από την Ασφάλεια Χαλκίδας εξετάζονται όλα τα πιθανά σενάρια, ωστόσο θα περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να προχωρήσουν ουσιαστικά τις έρευνες και να βρεθεί σε ποιον ανήκει και πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο χώρο.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη μεγάλη φωτιά σε εργοστάσιο με ανακυκλώσιμα στα δυτικά (pic & vid)
- Αίθριος καιρός στη Μακεδονία και Θράκη με ελαφρές διαφοροποιήσεις
- Η ασφάλεια αποκτά γυναικεία διάσταση: Ιστορίες γυναικών που ανατρέπουν τα στερεότυπα
- Η παράσταση Η χαμένη άνοιξη στο θέατρο Πορεία παρατείνεται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου
- Αλλαγές στη φορολογία: νέες ρυθμίσεις για μισθώματα και τεκμήρια στο φορολογικό νομοσχέδιο
- Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό με σκέψεις για τον Σπανούλη
![]()
