ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Αυτό είναι το προφίλ των συνεργών στην δολοφονία του 18χρονου Άλκη

Σοκάρουν οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το προφιλ των δολοφόνων του 18χρονου Άλκη στη Χαριλάου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση στον 18χρονο Άλκη, είναι μέλη ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη.

propoli

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα πάντα με πηγές από την αστυνομία οι συνεργοί του δράστη και ο ίδιος ο δράστης είναι μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης Φράξια που δρα ειδικότερα στη Δυτική Θεσσαλονίκη και έχει εμπλακεί στα οπαδικά.

Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης εμπλέκονται και στα επεισόδια που είχαν λάβει χώρα στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, όταν και επιτέθηκαν απρόκλητα σε μέλη της ΚΝΕ.

Τον περασμένο Οκτώβριο χούλιγκαν του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν σε οπαδούς του «Δικέφαλου του Βορρά» στα κεντρικά γραφεία της «Θύρας 4», δηλαδή στον επίσημο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Επίσης συμμετείχαν και στην επίθεση στην κατάληψη  «Libertaria» μετά το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών, το 2018.

Μάλιστα όπως προκύπτει μέλη αυτής της ομάδας είχαν επιτεθεί και στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Τέλος, ακριβώς ένα χρόνο πριν στις 21 Ιανουαρίου 2021 η οπαδική βία και η δράση νεοναζιστικών στοιχείων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, όταν κατά τη διάρκεια προκαθορισμένης συμπλοκής οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπεσαν πυροβολισμοί, με τους αστυνομικούς να συλλέγουν τουλάχιστον δύο κάλυκες από το σημείο της σύγκρουσης.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Φυλάκιση του 23χρονου για σειρά εγκλημάτων αποφάσισε το Τριμελές

Loading