ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ / MOTION TEAM

Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του Άλκη στον πατέρα του πριν τη δολοφονία

Οι δυο τους επικοινώνησαν στο viber

Η δολοφονία του Άλκη Καμπανού πριν από δέκα μέρες συγκλόνισε όχι μόνο τη Θεσσαλονίκη αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Οι γονείς του έχουν δείξει ουκ ολίγες φορές το μεγαλείο της ψυχής τους, κάτι το οποίο φάνηκε και από το γεγονός ότι δέχτηκαν τις συγγνώμες των δολοφόνων του παιδιού τους.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη, μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε ποιο ήταν το τελευταίο μήνυμα που του είχε στείλει ο γιος του μέσω viber.

«Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του» είπε αρχικά και συνέχισε διαβάζοντας το μήνυμά του.

«Στις 20.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber. “Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”. Αυτό ήταν το τελευταίο μήνυμα του γιου μου» λέει και δίνει “συλλυπητήρια στα “παιδιά” που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους.

Η μητέρα του Άλκη, Μελίνα έδωσε «κουράγιο στις οικογένειες που κουβαλάνε βαρύτερο σταυρό από τον δικό μας».

Ο πατέρας του Άρης Καμπανός είπε πως είναι «αυθόρμητη η παρουσία μου στα κανάλια. Θέλω να βοηθήσω, ώστε ο γεγονός του χαμού του γιού μου να αποτελέσει στοιχείο ένωσης».

«Όταν υπήρχαν εντάσεις και καυγάδες στο σπίτι, αυτός δρούσε πάντα πυροσβεστικά» ανέφερε και ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει αν είναι έτοιμος να ακούσει λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς έγινε και έχασε τη ζωή του από τις επιθέσεις.

«Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού» είπε και ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην αναμέτρηση της Καβάλας με τη Δόξα Δράμας.

Δείτε επίσης: Στο σημείο δολοφονίας του Άλκη εκπρόσωποι των ποδοσφαιρικών ομάδων της Θεσσαλονίκης