Αυτοκτονία 14χρονου: Ο ανήλικος δεν χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό του όταν κρεμάστηκε (vid)

Οι Αρχές μέχρι τώρα δεν έχουν αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση θανάτου του 14χρονου μαθητή στα Κάτω Πατήσια με τα στοιχεία να δείχνουν ότι δεν αποκλείεται να είχε υποβληθεί σε μια δοκιμασία δύναμης ή αντοχής και να έγινε έτσι το μοιραίο.

Αυτό που ακούστηκε τις πρώτες μέρες είναι ότι ενδέχεται να συμμετείχε σε κάποιο επικίνδυνο challenge μέσω διαδικτύου ωστόσο κάτι τέτοιο τώρα δείχνει πως δεν είναι και τόσο πιθανό να έγινε. Όπως αποκάλυψε το MEGA το κινητό του ανήλικου ήταν στην πρίζα εκείνη την ώρα, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν το χρησιμοποιούσε όταν κρεμάστηκε. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να καταθέσει ένας άνθρωπος από τον στενό του κύκλο ο οποίος θα διαλευκάνει σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο οι συγγενείς του 14χρονου, όσο και φίλοι του που μίλησαν στις αρχές, ανέφεραν ότι το παιδί δεν είχε εκφράσει τέτοιες σκέψεις και μάλιστα ήταν ένα χαρούμενο παιδί.

«Ξεσκονίζεται» το κινητό του 14χρονου

Βέβαια δεν έχει αποκλειστεί ακόμα το ενδεχόμενο να δεχόταν bullying στο σχολείο, αφού έχουν δει το φως της δημοσιότητας διάφορες καταγγελίες για το συγκεκριμένο σχολείο κυρίως από γονείς. Οι Αρχές ελέγχουν τα βίντεο που είχε στο τηλέφωνό του αλλά και αυτά που είχε διαγράψει στην προσπάθειά τους να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε.

Στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ θα αναζητήσουν και τις επικοινωνίες που είχε τόσο σε διαδικτυακές εφαρμογές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διαπιστωθεί εάν δεχόταν οποιαδήποτε είδους απειλή από συμμαθητές του.

Δείτε επίσης: Κάτω Πατήσια: Ο 14χρονος ενδέχεται να μην αυτοκτόνησε λόγω bullying