Δεν υπάρχουν έως τώρα ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Τραγικό τέλος βρήκε ένας 34χρονος Βρετανός σήμερα το πρωί ο οποίος εντοπίστηκε κρεμασμένος σε μπαλκόνι στην Κέρκυρα στην περιοχή του Ύψου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας ο 34χρονος άνδρας βρετανικής καταγωγής βρέθηκε κρεμασμένος στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που διέμενε. Μάλιστα, φέρεται να έμενε στην περιοχή τους τελευταίους μήνες.
Στο σημείο έσπευσαν οι αστυνομικές αρχές και το εγκληματολογικό και εξετάζεται το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, καθώς δεν υπάρχουν έως τώρα ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.
Ενεργείται προανάκριση από το ΑΤ Κέρκυρας.
Δείτε επίσης: Ατύχημα στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης – Μηχανή τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σύγκρουση με Ι.Χ.
- Θανατηφόρο τροχαίο στη Βάρη – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας
- Απεργία στα αεροδρόμια: Ακυρώνονται τουλάχιστον 3.400 πτήσεις, χιλιάδες επιβάτες επηρεασμένοι
- Αρκάς: Η καλημέρα με χιούμορ
- Ολυμπιακός: Όλη η Ελλάδα γιορτάζει τα 100 χρόνια του συλλόγου (φωτογραφίες, βίντεο)
- Το Πανεπιστήμιο του York ζητά την ίδρυση παραρτήματος στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr