Φώτο Αρχείου

Αυτοκτονία στην Πάτρα: Τι έλεγε το σημείωμα που είχε γράψει ο 24χρονος

Ο ίδιος έγραψε ότι επρόκειτο για προσωπική επιλογή ενώ έδωσε και οδηγίες για την ταφή του

Με «κομμένη την ανάσα» παρακολουθεί η ελληνική κοινωνία την υπόθεση του 24χρονου φοιτητή από τη Ρόδο ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμα που διέμενε στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Ο νεαρός είχε εξαφανίσει τα ίχνη του από την Πέμπτη, ενώ οι γονείς του προσπαθούσαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του. Αφού είδαν πως ο νεαρός δεν απαντούσε, ειδοποίησαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ο οποίος κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι φωνάζοντας κλειδαρά.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, όταν μπήκε στο σπίτι βρήκε στην πόρτα του υπνοδωματίου του νεαρού ένα σημείωμα το οποίο έγραφε:

«Ειδοποιήστε τις Αρχές όταν βρείτε αυτό το σημείωμα».

Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας οι οποίοι τον βρήκαν νεκρό. Εκτός από το πρώτο σημείωμα όμως, βρέθηκε άλλο ένα το οποίο περιγράφει μέσα σε τέσσερις σελίδες τους λόγους για τους οποίους δεν ήθελε να ζει πια. Επίσης έδινε αναλυτικές οδηγίες και για τον τρόπο ταφής του. Στο δεύτερο σημείωμα έγραψε ξεκάθαρα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ερευνήσουν περισσότερο οι Αρχές την υπόθεση αφού πρόκειται για προσωπική του επιλογή.

Φως στις συνθήκες θανάτου του φοιτητή, αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Αίρονται μέρα με τη μέρα τα μέτρα, μεγάλη αύξηση πληρότητας στα γήπεδα (vid)