Αυτός είναι ο αστυνομικός που βίαζε την ανήλικη (pics)

Η μητέρα της κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει αφού είδε μηνύματά της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 53χρονος αστυνομικός συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις εις βάρος μιας 14χρονης.

Ο δράστης ο οποίος έχει δύο ανήλικα αγόρια, ήταν και προπονητής βόλεϊ σε μια τοπική ομάδα, στην οποία βρισκόταν και ανήλικη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 53χρονος ασελγούσε εις βάρος της για επτά ολόκληρους μήνες! Από τον Μάιο μάλιστα του 2022 προσπαθούσε να την παρασύρει σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας του πέρασε χειροπέδες, αφού κατηγορείται για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr η μητέρα της ανήλικης κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, αφού είδε μηνύματα που έστελνε στην κόρη της ο αστυνομικός.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή, ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο αστυνομικός θωπεύσει ακόμα μία ανήλικη.

Στη συνέχεια έγιναν έρευνες στο σπίτι του αλλά και σε οχήματα που κατέχει, και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε επίσης: Σύλληψη 53χρονου αστυνομικού για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης