Άγιοι Ανάργυροι: Την άφησαν αβοήθητη και τώρα διατάσσουν ΕΔΕ

Η νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων την ώρα που το θύμα καλούσε το «100» προκειμένου να βρεθεί περιπολικό να την επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της.

Σοκ προκαλεί η νέα γυναικοκτονία λίγα μέτρα από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων: Το θύμα πήγε να ζητήσει βοήθεια και να καταγγείλει τον δράστη, αλλά την άφησαν μόνη της να γυρίσει στο σπίτι

propoli

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.

Αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε, ενώ εκείνη ζήτησε περιπολικό για να επιστρέψει με ασφάλεια στο σπίτι της. Παρά την σοβαρότητα της καταγγελίας, ωστόσο, της είπαν πως δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό και της ζήτησαν να καλέσει το 100. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος και την δολοφόνησε.

Για την αδιανόητη ολιγωρία των αστυνομικών του τμήματος διατάχθηκε ΕΔΕ.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία – Άγιοι Ανάργυροι: Αυτοί είναι ο δράστης και το θύμα – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία

Loading