Αγρίνιο: 24χρονη όρμησε σε σχολείο και χτύπησε με την καρέκλα μαθήτρια που έκανε bullying στον αδελφό της

Στο Mega μίλησε ο Σπαής Γεώργιος, διευθυντής του σχολείου όπου έλαβε χώρα το συμβάν ενδοσχολικής βίας.

Ένα ακόμη απίστευτο επεισόδιο διαδραματίστηκε την Τρίτη σε σχολείο του Αγρινίου. Συγκεκριμένα, μια 24χρονη γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα σχολείου στο Αγρίνιο, όπου είναι μαθητής ο αδελφός της, και επιτέθηκε με καρέκλα σε μια μαθήτρια.

propoli

Μίλησε ο Σπαής Γεώργιος, διευθυντής του σχολείου.

«Ευτυχώς είναι καλά το παιδί. Και θα λάβουμε κατάλληλα μέτρα προκειμένου να μην  επαναληφθεί στο μέλλον,. Έχει έρθει ο προϊστάμενος, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες. Έχει έρθει η αστυνομία, έχει πάρει καταθέσεις. Επομένως οι ευθύνες θα αποδοθούν εκεί που πρέπει.  Αισθάνθηκε αδικημένο το παιδί. Το ανέφερε στην αδελφή του και αντέδρασε με αυτό ντον τρόπο. Η μητέρα της ήρθε εδώ και είπε ότι δεχόταν bullying το παιδί. Δεν δεχόταν bullying άσχετα που η οικογένεια ισχυρίζεται αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν ζήτησε συγγνώμη. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ένα σοκ αλλά η βοήθεια του ψυχολόγου ήταν αρκετά εποικοδομητική. Έγιναν τόσο γρήγορα όλα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει η δασκάλα. Έχουν πέσει μηνύσεις. Η κοπέλα  είναι στον εισαγγελέα. Ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Το κοριτσάκι δεν νιώθω ασφάλεια να επιστρέψει προς το παρόν. Αλλά η δικιά μας φιλοσοφία εάν θα υπάρχει ομαλότητα. Αγαπάμε τα παιδιά. Νομίζω πως η άλλη πλευρά το κατάλαβε. Αυτό θα γίνει σταδιακά. Βήμα, βήμα αν μπορεί να γίνει».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Γυμνασιάρχης έσκισε λίστα μαθητών με τα ονόματα των θυμάτων των Τεμπών

Loading