(ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αγρότες – Φάρσαλα: Έριξαν γάλα και καλαμπόκι στο δρόμο

Δείχνοντας την αγανάκτηση τους οι αγρότες έριξαν γάλα και καλαμπόκι στο δρόμο.

Αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα από αγρότες της περιοχής και του μπλόκου Ε65 της Καρδίτσας.

propoli

«Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και πρέπει ο πρωθυπουργός να τα υλοποιήσει», δηλώνει ο Πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Επίσης μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν πριν λίγη ώρα, οι αγρότες της Μεσσηνίας και βρέθηκαν στον κόμβο της Εθνικής οδού, λίγο πριν την είσοδο της Καλαματας, στην έξοδο για Σπερχογεία, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Μια εβδομάδα μετά την δυναμική είσοδό τους με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, “την επιβίωση μας ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματα μας, συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν δεκτά”.

Να σημειωθεί ότι αύριο είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με την Πελοπόννησο να εκπροσωπείται από τον Χρήστο Θεοδωρακόπουλο, Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δείτε επίσης: Π. Μαρινάκης: Στήριξη σε 730.000 νοικοκυριά με περισσότερα από 8,6 εκατ. ευρώ για λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος

Loading