Αγρότες: Κινητοποιήσεις σε Ξάνθη και Μυτιλήνη

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, οι αγρότες της Ξάνθης πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή πορεία διαμαρτυρίας, κινούμενοι με τα τρακτέρ τους σε κεντρικούς δρόμους της περιοχής με κατεύθυνση προς την Αντιπεριφέρεια, όπου και εκδήλωσαν τη διαμαρτυρία τους.

Σε δηλώσεις προς τα ΜΜΕ, οι εκπρόσωποι των αγροτών επεσήμαναν ότι δεν αναζητούν χρηματική ενίσχυση από το κράτος ή ελεημοσύνη, αλλά απλά το δικαίωμα να εργάζονται και να αμείβονται δίκαια και αξιοπρεπώς για την προσφορά τους στη γεωργική παραγωγή.

propoli

Μυτιλήνη: Σε αποκλεισμό για δύο ώρες του λιμανιού προχώρησαν οι αγρότες της Λέσβου

Στους δρόμους βγήκαν για τέταρτη φορά το τελευταίο διάστημα οι αγρότες της Λέσβου, στο πλαίσιο πανελλαδικών κινητοποιήσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

Στις 12 το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν στον κόμβο της Λάρσου, έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα, τον δρόμο και στη συνέχεια πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης.

Στις 2 το μεσημέρι οι αγρότες απέκλεισαν το δρόμο του λιμανιού της Μυτιλήνης καθώς και όλες τις εισόδους- εξόδους ως ένδειξη διαμαρτυρίας και όπως δηλώνουν θα παραμείνουν εκεί μέχρι το απόγευμα οπότε υπάρχει προγραμματισμένο δρομολόγιο του «Νήσος Σάμος».

Έριξαν επίσης άχυρα στην είσοδο του λιμανιού.

Δείτε επίσης: Ακόμα ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας αυτήν την φορά στις Αχαρνές

Loading