Αίγινα: Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης πριν βρεθεί απαγχονισμένη

Εξαφανισμένο εδώ και μήνες ένα πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Αίγινα με τον θάνατο μιας 20χρονης κοπέλας η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της χθες το πρωί. Πριν από λίγο καιρό, είχε εξαφανιστεί ένα πρόσωπο του οικογενειακού της περιβάλλοντος με το οποίο η νεαρή είχε αρκετές συγκρούσεις. Η μητέρα της διατηρούσε έναν δεσμό με έναν άνδρα αφού είχε χωρίσει με τον πατέρα της. Ο συγκεκριμένος άνδρας όμως φερόταν βίαια στη μητέρα της κάτι το οποίο δε μπορούσε να το αντέξει η νεαρή και μεταξύ τους υπήρχαν κόντρες.

Οι δικοί της άνθρωποι δε μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι έχει «φύγει» από τη ζωή η 20χρονη η οποία είχε στο μυαλό της να αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τους ίδιους και τα όσα είπαν στο protothema.gr ήταν δραστήρια, χαρούμενη, κοινωνική με πολλά όνειρα και έδειχνε να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Η 20χρονη μπορεί να έδειχνε χαρούμενη, όμως στο σπίτι της ζούσε δύσκολες καταστάσεις, που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Το τελευταίο μήνυμα της 20χρονης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η 20χρονη είχε στείλει ένα μήνυμα στη φίλη της λίγες ώρες πριν συμβεί το μοιραίο, το οποίο έγραφε πως «έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα». Μέχρι χθες οι Αρχές δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να υπήρχε εγκληματική ενέργεια, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η 20χρονη αυτοκτόνησε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να συνέβη κάτι τέτοιο.

Tο χρονικό της τραγωδίας

Μέχρι τα ξημερώματα ήταν στο εστιατόριο που εργαζόταν, απ’ το οποίο αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμία ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα ήθελε να αυτοκτονήσει.

Δείτε επίσης: Αίγινα: Αυτή είναι η 20χρονη που βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι της μητέρας της