Αλεξανδρούπολη: Φάρμακα που πέταξε κατά λάθος προσπάθησε να πιάσει από τον κάδο ο νεαρός που διαμελίστηκε

Θλίψη έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος του νεαρού άνδρα στην Αλεξανδρούπολη

Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι της Δευτέρας, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας μπροστά στην Λέσχη Αξιωματικών και απέναντι από το Δημαρχείο, με θύμα έναν νεαρό άνδρα ηλικίας κάτω των 40 ετών. Ο νεαρός άνδρας διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο, στον οποίο έψαχνε κάτι.

Αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για άστεγο άνδρα που μπορεί να έψαξε για κάτι φαγώσιμο, αλλά τελικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Πρόκειται για νεαρό άνδρα, ο οποίος πέταξε σακούλα με σκουπίδια στον κάδο και μαζί κάποια φάρμακα. Όταν αντιλήφθηκε το συγκεκριμένο γεγονός και επειδή προφανώς δεν γνώριζε τον τεράστιο κίνδυνο, προσπάθησε να σκύψει μέσα για να τα ψάξει, με αποτέλεσμα η μεγάλη ορμή και δύναμη με την οποία λειτουργεί ο ρομποτικός αυτός κάδος να τον συνθλίψει και να τον διαμελίσει.

Τα συνεργεία της Πυροσβεστικής αρχικά και του δήμου στη συνέχεια, έψαξαν όλο το σύστημα του κάδου, είτε αναζητώντας κάποια στοιχεία για το τραγικό συμβάν αλλά στη συνέχεια και για να καθαρίσουν το συγκεκριμένο σύστημα. Στο σημείο βρέθηκε μάλιστα από την πρώτη στιγμή και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης, ενημερώνοντας συνέχεια τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη,του οποίου το γραφείο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Δείτε επίσης: Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η ποινή του πιλότου που σκότωσε την Καρολάιν