Αλεξανδρούπολη: Μαζεύτηκαν τα απαραίτητα χρήματα για την επέμβαση του τρίμηνου βρέφους

Έχει ήδη συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που ήταν απαραίτητο για την επέμβαση του βρέφους από την Αλεξανδρούπολη, όπως ανακοινώνουν οι γονείς του.

Υπενθυμίζεται ότι το τριών μηνών κοριτσάκι πρέπει να υποβληθεί σε μία πολύ κρίσιμη επέμβαση σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου να αποκατασταθεί μία βλάβη που εμποδίζει την ορθή ανάπτυξη του νωτιαίου μυελού του, και οι γονείς του είχαν προσφύγει στη βοήθεια του κόσμου, καθώς ήταν πολύ δύσκολο για τους ίδιους να ανταπεξέλθουν στο κόστος της επέμβασης.

propoli

Οι γονείς θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά όλο τον κόσμο – είτε πρόκειται για μεμονωμένα άτομα, είτε για διάφορες συλλογικότητες και φορείς – για την ανταπόκριση στο κάλεσμά τους και την προσφορά των χρημάτων στον λογαριασμό που είχε δημοσιευτεί. Παρακαλούν να σταματήσει η διάθεση των χρημάτων, καθώς ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Προς το παρόν, ετοιμάζονται για το χειρουργείο του βρέφους που θα γίνει στις αρχές του άλλου μήνα και εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την αρωγή του κόσμου στην περιπέτεια της μικρής τους.

Το μήνυμα των γονιών

Μέσω του Reportal.gr, οι γονείς της μικρής απευθύνουν το εξής μήνυμα: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και να εκφράσουμε τα αισθήματά μας που πυροδότησε η ευγενική και γενναιόδωρη κίνησή σας στο να μαζευτεί γρήγορα το ποσό για την εγχείρηση της μικρής μας.

Θέλουμε να πούμε ένα απλό κοινό μα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις οικογένειες μας και σε όλους εσάς γνωστούς και άγνωστους από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ευχόμαστε ο Θεός και η Παναγία να σας έχουν όλους καλά, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να προσφέρετε βοήθεια και σε άλλους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας.

Λευτέρης Ψύλλος – Παναγιώτα Πατλάκα»

Πηγή: Reportal.gr

Loading