Αλόννησος: Ξεκίνησαν οι γάμοι στον βυθό της θάλασσας (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη άνθιση γνωρίζει τα τελευταία χρόνια ο καταδυτικός τουρισμός στη χώρα μας, με την Αλόννησο να έχει γίνει ακόμα περισσότερο γνωστή λόγω του υποθαλάσσιου μουσείου της.

Πλέον, στο νησί των Βόρειων Σποράδων γίνονται και γάμοι μέσα στο νερό, με τον Δήμο Αλοννήσου να φροντίζει ώστε οι τελετές να είναι άκρως εντυπωσιακές.

propoli

«Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης.

Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος έγινε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.

«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους.

Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς», δήλωσε ο κ. Βαφίνης.

Συμπληρωματικά με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων, καθώς τα αποτελέσματα από το πρώτο “άλμπουμ” υποβρύχιου γάμου ξεχωρίζουν.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Εισαγγελέας για τον θάνατο 7χρονου από τη Νάουσα

Loading