Ανατριχιαστικό βίντεο έφερε στην δημοσιότητα ο ΠΣΑΠΠ για την άνανδρη δολοφονία του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού.
Συγκεκριμένα ο ΠΣΑΠΠ εκτός από τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου, φιλοξένησε τις ομιλίες των παικτών στο σημείο που δολοφονήθηκε άνανδρα ο Άλκης Καμπανού αλλά και τα συγκλονιστικά λόγια του Μπατή.
«Ποτέ δε φεύγουν τα νεκρά παιδιά. Μένουν στο σπίτι κι έχουν μια ξέχωρη προτίμηση να παίζουν στον κλεισμένο διάδρομο και κάθε μέρα μεγαλώνουν μέσα στην καρδιά μας, τόσο που ο πόνος κάτω απ’ τα πλευρά μας, δεν είναι πια απ’ τη στέρηση μα απ’ την αύξηση.
Κι αν κάποτε οι γυναίκες βγάζουν μια κραυγή στον ύπνο τους, είναι που τα κοιλοπονάνε πάλι».
Από το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου «Σχήμα Απουσίας»
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ ανέφερε: «Αν το αίμα του Άλκη δεν καταφέρει να μας ενώσει, να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό, εύχομαι να μας πνίξει πραγματικά»
Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο από τον ΠΣΑΠΠ:
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Σε εξέλιξη η διαδικασία αναγνώρισης των δραστών – Τι δηλώνουν οι συνήγοροι των κατηγορουμένων
- Η κρίση στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας