Ανδραβίδα: Συγκλονίζει ο 12χρονος – «Πήρα τον φακό και άρχισα να ουρλιάζω» (vid)

Συγκλονιστικά είναι τα όσα λέει ο 12χρονος γιος της μητέρας που δολοφονήθηκε στην Ανδραβίδα μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της και τα παιδιά που είχαν αποκτήσει. Ο ανήλικος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και περιέγραψε τα όσα έζησε εκείνη την ημέρα.

Εκτός από τον ανήλικο, στην εκπομπή μίλησε και ι πατέρας του ο οποίος είπε πως δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με το αν το ζευγάρι ήταν σε αντιδικία με τον σπιτονοικοκύρη λόγω του ότι είχε πολύ καιρό που χώρισε με την πρώην γυναίκα του.

«Δεν γνώριζα ότι είχε διαφωνίες με τον δράστη, είχα χωρίσει καιρό. Ο 12χρονος είναι λίγο καλύτερα. Δεν μίλησα με κανέναν από την Ανδραβίδα, εγώ πήρα το παιδί και έφυγα», αποκάλυψε ο πρώην σύζυγος του θύματος συμπληρώνοντας μάλιστα ότι τρόμαξε από αυτά που τού διηγήθηκε το παιδί.

«Με πήρε η αστυνομία του Πύργου τηλέφωνο (να πάω στην Ανδραβίδα). Το παιδί τώρα θα πάει σχολείο (στην Αθήνα) εκεί που πήγαινε, πριν χωρίσουμε. Ο μικρός μου είπε αυτά που είδε και αυτά που είπε στην αστυνομία».

Συγκλονίζει ο 12χρονος γιος του θύματος

Ο 12χρονος μιλώντας για εκείνη τη μέρα είπε ότι πήγε να επιστρέψει στο σπίτι του και φώναζε για να του ανοίξουν την πόρτα ωστόσο δεν απαντούσε κανείς, κι έτσι αναγκάστηκε να πηδήξει από τον φράχτη για να μπορέσει να μπει στο σπίτι.

«Θυμάμαι μόνο ότι χτυπούσα την πόρτα και την ώρα που χτυπούσα δεν άνοιγε κανείς. Λέω «μαμά για όνομα του Θεού, άνοιξε την πόρτα». Δεν απαντάει κανείς. Πηδάω ένα φράχτη που πηδούσα καθημερινά, όταν η μαμά μου δεν ήταν σπίτι και λιγο πριν ανοίξω την κουρτίνα ακούω κάποιον να φεύγει τρέχοντας, να σηκώνεται από το κρεβάτι και να ανοίγει την πόρτα και να φεύγει, εκεί που βρέθηκαν τα πτώματα. Είδα τα αίματα, έπιασα με τα δάχτυλά μου και νόμιζα ότι έκανε εμετό, η μαμά μου είχε πυρετό εκείνη τη μέρα», αποκάλυψε ο 12χρονος σε μία περιγραφή στο «Χαμογέλα και Πάλι!» που κόβει την ανάσα.

«Αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου»

«Λέω «μαμά τί έπαθες», και δεν απαντάει κανείς. Στο μπάνιο δε βλέπω κανέναν. Παίρνω τον φακό, τον ανοίγω, αρχίζω να ουρλιάζω και πάω στους φίλους μου. Δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα. Βλέπω το ένα αδερφάκι μου το παίρνω, το πάω έξω και πάμε σε ένα μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά. Δεν θυμάμαι κάτι άλλο…Δεν θα ξεχαστεί αυτό το συμβάν», συμπλήρωσε.

«Δεν αισθάνομαι δυνατός δεν μπορώ να κάνω τίποτα»

«Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να μείνω στην Ανδραβίδα, αλλά αφού έγινε το συμβάν δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς. Δεν αισθάνομαι δυνατός, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Με το συμβάν, την έλλειψη της μάνας μου, τον αδερφό μου, δεν είναι και τόσο ωραίο» είπε επίσης ο 12χρονος ο οποίος θα επισκεφθεί και παιδοψυχολόγο.

«Αυτό που θυμάμαι από τη μαμά μου είναι ότι κάθε φορά που ερχόμουν στην Αθήνα με έπαιρνε τηλέφωνο, αυτό δε θα το ξεχάσω.. Από τα αδέρφια μου τις πλάκες που κάναμε μαζί» υπογράμμισε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Ανδραβίδα: Ο δράστης δεν είπε κουβέντα για τη δολοφονία των παιδιών (vid)