Πόσοι ασθενείς έχουν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου
Σχετικά μειωμένα εξακολουθούν να είναι τα κρούσματα κορονοϊού που καταγράφονται στην Ελλάδα σε σχέση με προηγούμενες μέρες, αφού όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ το τελευταίο 24ωρο μολύνθηκαν 3.841 συμπολίτες μας ενώ 96 ασθενείς έχασαν τη μάχη με την πανδημία.
Υψηλός παραμένει βέβαια ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών αφού ο αριθμός είναι στους 709. Από αυτούς, σύμφωνα με την ενημέρωση, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι. Το 80,54% δηλαδή 571 ασθενείς έχουν κάνει τη μια δόση του εμβολίου ή δεν έχουν εμβολιαστεί, και το υπόλοιπο 19,46% δηλαδή 138 ασθενείς έχουν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Δείτε επίσης: Στη Βόρεια Εύβοια αύριο ο Πρωθυπουργός (vids)
- Έως 450.000 προσκυνητές αναμένονται στην κηδεία του πάπα Φραγκίσκου
- Σχέδιο Ανάν: Οι πολιτικές ηγεσίες και η κοινή γνώμη
- Αναζωπύρωση της εμβολιαστικής κρίσης: Ασθένειες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν πλήττουν ξανά τον πληθυσμό
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Διαβούλευση για την κάρτα στάθμευσης μόνιμου κατοίκου στην Α’ Δημοτική Κοινότητα
- Ανδρουλάκης: Αγωνιζόμαστε για την διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας Αρμενίων, Ασσυρίων και Ελλήνων στη Μικρά Ασία και τον Πόντο