Τι ποσοστό των διασωληνωμένων έχουν κάνει και τις δύο δόσεις
Πολύ υψηλά είναι και τα σημερινά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας αφού το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ έχουν διαγνωστεί θετικοί 7.486 συμπολίτες μας, ενώ 88 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
Πολύ υψηλός είναι για άλλη μια φορά ο αριθμός των διασωληνωμένων αφού 664 ασθενείς είναι στις ΜΕΘ. Από αυτούς, η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι. Πιο αναλυτικά, το 80,12% δηλαδή 532 ασθενείς έχουν κάνει τη μια δόση του εμβολίου ή δεν έχουν εμβολιαστεί καθόλου, ενώ το υπόλοιπο 19,88% δηλαδή 132 ασθενείς έχουν κάνει και τις δύο δόσεις.
Δείτε επίσης: Σοκάρουν οι μαρτυρίες στην δίκη του «Dr. Kontos»: «Έλεγε ότι εργάζεται στη κλινική που νοσηλεύεται ο Σουμάχερ»
- Στα νέα της Τρίτης: Μια καθοριστική ημέρα
- Συναγερμός στη Χαλκιδική για αγνοούμενο σέρφερ 42 ετών
- Alpha Bank: Σχεδιάζοντας το επενδυτικό τοπίο
- Καλιφόρνια: Νέοι κανόνες για τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης μετά από αυτοκτονίες εφήβων
- Σεισμική δόνηση 3,1 Ρίχτερ καταγράφηκε στη Λέσβο κοντά στο Σιγρί