ΑΠΕ-ΜΠΕ: Οργανώνει διαδικτυακή συζήτηση με θέμα “Eλληνικός τουρισμός”

Ο κορονοϊός άνοιξε μια “συζήτηση” για το μέλλον του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, η οποία έπρεπε να είχε ανοίξει πολλά χρόνια πριν, εκτιμούν φορείς της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας.

  • Τι θέλουμε την επόμενη μέρα για την ελληνική τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας;
  • Ποια είναι τα θέματα, που πρέπει να προταχθούν για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού;
  • Πώς απαντά ο ελληνικός τουρισμός στα δεδομένα που υπαγορεύουν οι παγκόσμιες μακροοικονομικές συνθήκες;
  • Πώς διαμορφώνεται το μοντέλο του μαζικού τουρισμού και πως αυτό θα επηρεάζει και στο μέλλον τις τουριστικές προς την Ελλάδα;

Απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα, θα κληθούν να δώσουν κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας, στο Webinar που διοργανώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Τετάρτη 02/06, στις 13:00, με επίκεντρο τον κλάδο της οικονομίας που η συνεισφορά του στο ΑΕΠ της χώρας ανέρχεται περίπου στο 1/4.

propoli

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Φραγκάκης, ο πρόεδρος του ΞΕΕ Αλέξανδρος Βασιλικός, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Αλέξανδρος Αγγελόπουλος και ο Γιάννης Δεληγιάννης, αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Τεχνών Ήχου & Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και ιδρυτικό μέλος του εργαστηρίου διαδραστικών τεχνών InArts.eu. “ρίχνουν φως” στην επόμενη μέρα της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Κώστας Χαλκιαδάκης.

Δείτε επίσης: Ο τουρισμός το μεγάλο στοίχημα που θέλει να κερδίσει ο Μητσοτάκης

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading