Αποφυλακίστηκε ο «ξανθός μάγος»:«Μου ζητούσαν να τους δώσω 2.000 ευρώ μαζί με τον φίλο της, για να πάρουν ουσίες»

Ο 78χρονος, γνωστός ως “ξανθός μάγος”, αποφυλακίστηκε, παρά τις κατηγορίες ότι βίασε την ανήλικη βαφτισιμιά του στην Χαλκιδική.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα απάτης, καθώς του ζήτησαν χρήματα και δεν τα παρέδωσε.

propoli

«Αυτό το κορίτσι άλλα έλεγε, άλλα εννοούσε, άλλα έκανε και δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη. Σε ό,τι αφορά το περιστατικό, φταίνε οι γονείς του που το άφησαν από 12 χρονών να μπλέξει με ναρκωτικά και αντί να την κλείσουν στο ψυχιατρείο, έκλεισαν εμένα στη φυλακή» είπε ο 78χρονος, μιλώντας στο Star.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου ζητούσαν να τους δώσω 2.000 ευρώ μαζί με τον φίλο της, για να πάρουν ουσίες, να πουλήσουν και να κρατήσουν γι’ αυτούς. Εγώ τους είπα πως δεν είχα να τους δώσω, αλλά και να είχα, δεν θα τους έδινα γιατί αν τους έπιαναν, θα οδηγούσαν σε εμένα. Ούτε να το σκεφτείς, ούτε να μου το πεις ποτέ ξανά αυτό».

Επιπλέον είπε ότι τον πλησίασε η βαφτισιμιά του και φέρεται να τον απείλησε, λέγοντάς του πως εάν δεν της έδινε τα χρήματα που ζητούσε, θα πήγαινε στις Αρχές και θα έκανε καταγγελία για βιασμό, υποστηρίζοντας πως της έριξε κάτι στο ποτό.

Η σύζυγος του 78χρονου συμπλήρωσε πως υπήρξαν αρκετές αντιφάσεις στην κατάθεση της 16χρονης, καθώς στην αρχή φέρεται να είπε στην ΕΛΑΣ πως ο 78χρονος τη βίασε ενώ στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι απλά τη χάιδεψε.

Δείτε επίσης: Κρήτη – Χανιά: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

Loading