Αράχωβα: Εμπλοκή με τη νέα πραγματογνωμοσύνη για το νεκρό χάσκι

Δύο αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωή εστάλησαν στην Αράχωβα με συμβουλευτικό ρόλο στις προανακριτικές ενέργειες των συναδέλφων τους στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, για τις συνθήκες θανάτου του χάσκι, που βρέθηκε κακοποιημένο και κατέληξε στα τραύματά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έως τώρα συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό με την κατάθεση της ιδιώτη κτηνιάτρου και το πόρισμα των κτηνιάτρων της τοπικής Περιφέρειας έχει συμπεριληφθεί στην δικογραφία.

propoli

Καθώς υπάρχει διχογνωμία, αποφασίστηκε από την Εισαγγελία Λιβαδειάς να γίνει εκταφή του σκύλου και αποστολή του στο Πανεπιστήμιο για νέα πραγματογνωμοσύνη.

Ο ιδιοκτήτης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που είχε αποθέσει την σορό του σκύλου μέσα σε μία σακούλα κάτω από μία γέφυρα, όμως ήδη βρίσκεται σε προχωρημένη αποσύνθεση καθιστώντας αδύνατη μία νέα μεταφορά για νέα πραγματογνωμοσύνη και έτσι ενδεχομένως να αποφασιστεί αύριο τι θα γίνει και αν θα μπορέσει εν τέλει να γίνει νέα εξέταση.

Αράχωβα: Συγκλονίζει η κτηνίατρος του χάσκι – Ψάχνουν τον δράστη

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος παραμένει άφαντος, με τις φιλοζωικές οργανώσεις να καταγγέλλουν πως επιχειρείται μια προσπάθεια συγκάλυψης.

Είμαι έξαλλη με την προσπάθεια συγκάλυψης”, δήλωσε η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας για την κακοποίηση των ζώων.

Στις παραπάνω καταγγελίες απάντησε την Πέμπτη ο δήμαρχος της Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που θέλουν όλοι είναι να βγει η αλήθεια στο φως.

Οι πρώτοι που ενδιαφερόμαστε και είμαστε οργισμένοι και θέλουμε να βρεθεί, αν υπάρχει ένοχος, είμαστε εμείς. Να βρεθεί. Ούτε συγκάλυψη, ούτε τίποτα υπάρχει“ είπε.

Δείτε επίσης: Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Αθήνα – Χωρίς τις αισθήσεις του ένας άντρας

Loading