Άραξος: Μαχαίρια και τσεκούρι βρέθηκαν στο όχημα του 47χρονου που έπεσε στην πύλη της 116 Πτέρυγας Μάχης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας για την απομάκρυνση του 47χρονου από την πύλη της 116 πτέρυγας μάχης

Πρόκειται για 47χρονο, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια και τσεκούρι και στάθμευσε το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη της 116 πτέρυγας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος στάθμευσε, περίπου στη 1:00 τα ξημερώματα, το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Ο άνδρας έγινε αμέσως αντιληπτός από τους σκοπούς που βρίσκονταν στην πύλη, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις έφθασαν στο σημείο και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τον 47χρονο να βγει από το φορτηγό του.

Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών και περίπου στις 5:00 το πρωί έθεσε σε κίνηση το φορτηγό και στην συνέχεια προσέκρουσε στην καγκελόπορτα της πύλης του στρατιωτικού αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 47χρονο, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε.

Στην συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έλεγχος μέσα στο φορτηγό, όπου βρέθηκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ. 

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δείτε επίσης: Την Τετάρτη η απολογία του 46χρονου γιου της Μαρίας Μπονίκου – Πρώτα τη χτύπησε με βάζο