Αρνήθηκαν να συναντήσουν τον Δήμαρχο Πάτρας στην σημερινή κινητοποίηση – «Εμπαιγμός από την κυβέρνηση»

Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι της Πάτρας με επικεφαλής τον Δήμαρχο της πόλης, Κώστα Πελετίδη.

Η δημοτική αρχή της πόλης οι εργαζόμενοι και ο λαϊκοί φορείς της Πάτρας απαίτησαν από την κυβέρνηση μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα για όλους και την άμεση χρηματοδότηση του Δήμου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Η συγκέντρωση είχε έντονο αγωνιστικό παλμό και τα συνθήματα που κυριάρχησαν σε αυτή ήταν: «Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά, για όλους μας δικαίωμα η σταθερή δουλειά», «Εμείς διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας», «Το κράτος να πληρώσει τη μισθοδοσία, με ψίχουλα δε λειτουργεί καμιά υπηρεσία» και «Δώστε στους Δήμους αυτά που τους χρωστάτε, τους εργαζόμενους ομήρους μη κρατάτε».

Το παρών εκτός από τον Δήμαρχο Πάτρας και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, έδωσαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πρωτεύουσα Ξανά», Γρηγόρης Αλεξόπουλος και δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τσιμπούκης ως εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ώρα Πατρών», ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη», Αλέκος Χρυσανθακόπουλος, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρης Μαρμούτας, οι βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Καραθανασόπουλος και Χρήστος Κατσώτης (ΚΚΕ).

Παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος είχε ενημέρωση ότι ο κ. Γεραπετρίτης θα συναντηθεί μαζί του στο Μέγαρο Μαξίμου, την τελευταία στιγμή τους αρνήθηκαν την συνάντηση παραπέμποντας τον σε άλλους φορείς.

Ο ίδιος μιλώντας στην πορεία τόνισε ότι όλα αυτά είναι εμπαιγμός, ενώ μετέπειτα κάλεσε την πορεία να αποχωρήσει συντεταγμένα, τονίζοντας ότι έχει κατατεθεί τροπολογία στην βουλή.

Δείτε εικόνες από το 902.gr:

Δείτε επίσης: Selfie ήθελε να βγάλει ο 21χρονος Βρετανός που σκοτώθηκε από έλικα ελικοπτέρου σύμφωνα με τη Daily Mail