Άρουν την αποχή τους οι συμβολαιογράφοι: «Ικανοποιητικές οι εξελίξεις»

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την άρση της αποχής προς τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και τις Γενικές Συνελεύσεις των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.

propoli

Οι συμβολαιογράφοι, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή τους θεωρούν «ικανοποιητικές τις εξελίξεις μετά τις γενόμενες συναντήσεις στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε σε απαρτία την 18/11/2023 και αποφάσισε τα εξής:

Θεωρεί ικανοποιητικές τις εξελίξεις μετά τις γενόμενες συναντήσεις στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και θα παρακολουθήσει στενά την τήρηση των συμφωνηθέντων, όπως αυτά αναγράφονται στο από 17/11/2023 κοινό Δελτίο Τύπου Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Δικαιοσύνης.

Μετά την αποτίμηση της διαμορφωθείσας κατάστασης αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί προς τα μέλη των Δ.Σ. και τις Γ.Σ. των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων την άρση και μη πραγματοποίηση της αποχής.»

Δείτε επίσης: Κυρανάκης: Νέες διευκρινήσεις για το ψηφιακό συμβόλαιο στις μεταβιβάσεις ακινήτων – Τι ισχύει για το Κτηματολόγιο

Loading