Γνωστός αστυνομικός της Μυτιλήνης καταδικάστηκε ερήμην για δημόσια υποκίνηση διακρίσεων, μίσους, ή βίας τελουμένη μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση
Αστυνομικός που στο παρελθόν διετέλεσε και αυτοδιοικητικός στη Μυτιλήνη καταδικάστηκε σήμερα ερήμην από το μονομελές πλημμελειοδικείο για το αδίκημα της δημόσιας υποκίνησης διακρίσεων, μίσους, ή βίας τελουμένη μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.
Σύμφωνα με το stonisi.gr, τα αδικήματα τελέσθηκαν το Δεκέμβριο του 2017 και αφορούσαν την παρουσία μεταναστών και προσφύγων στη Λέσβο, ενώ η ποινή που του επιβλήθηκε είναι φυλάκιση οκτώ μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ με αναστολή.
Σημειώνεται πως συγκατηγορούμενος του καταδικασθέντα ήταν άλλος ένας αστυνομικός ο οποίος απηλλάγη επειδή δεν αποδείχθηκε η σε βάρος του κατηγορία.
Δείτε επίσης: Αλίνα Καμπάεβα: Φίλοι της «ερωμένης» του Πούτιν την παρακαλούν να τον πείσει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Αυτοκίνητο έπεσε στο συντριβάνι κυκλικού κόμβου στη Νέα Κηφισιά (βίντεο)
- Ακραία αντίδραση 58χρονου στην Καλαμαριά: Χτύπησε τροχονόμο που του έκοψε κλήση
- Ο Τίμοθι Ντάλτον σχολιάζει την συμφωνία της Amazon για τον James Bond: Σοκαρίστηκα
- Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ: Η ερυθρόλευκη υπεροχή και η συναρπαστική ιστορία των αναμετρήσεων
- Εισαγγελική έρευνα για προτροπές σε βιαιοπραγίες κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων για τα Τέμπη