Αθήνα: Διέφυγε τον κίνδυνο η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται πλέον η κοπέλα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το STAR η νεαρή διέφυγε τον κίνδυνο και έχει αποκτήσει πλήρως την επαφή της με το περιβάλλον και οι γιατροί εξετάζουν το ενδεχόμενο να την βγάλουν από την Εντατική του νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

propoli

Να θυμίσουμε πως η 22χρονη δέχτηκε «τυφλή» επίθεση από έναν Ιρακινό ενώ περπατούσε στην Ερμού, ο οποίος την μαχαίρωσε πισώπλατα, με το σακίδιο της νεαρής να είναι αυτό που της έσωσε τη ζωή, καθώς ανέκοψε την φόρα των χτυπημάτων.

Το προφίλ του Ιρακινού που μαχαίρωσε την 22χρονη

Παράλληλα, βαρύ φαίνεται να είναι το ποινικό παρελθόν του Ιρακινού που μαχαίρωσε την 22χρονη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού.

Η Europol αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τον δράστη στην Ελληνική Αστυνομία για τον άνδρα, που έφερε γερμανικό διαβατήριο και είχε φτάσει στην Αθήνα επιλέγοντας τυχαία το θύμα του.

Ο πατέρας της 22χρονης ξεσπά και αναρωτιέται πώς του επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα.

«Από τη στιγμή που έρχεται ένας άνθρωπος από τη Γερμανία, με γερμανικό διαβατήριο, άρα ήξεραν. Πώς του επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα. Κι ένα άλλο ζήτημα είναι πώς, μέσα στην Ερμού, 13:30 ώρα την είδε την κόρη μου με το μαχαίρι. Και πώς δεν τον είδε κανένας, μέσα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας;», λέει ο πατέρας της νεαρής κοπέλας.

Τα ερώτηματα που δημιουργούνται είναι αρκετά και το κύριο από αυτά παραμένει το εξής: Ποιο ήταν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του Ιρακινού; Η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει κανένα ενδεχομένο.

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει και σε ριζοσπαστική οργάνωση ή σε θρησκευτική – παραθρησκευτική οργάνωση, η οποία τον αναγκάζει να κάνει τέτοιες πράξεις.», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο του Star ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα ενώ ο Ιρακινός αναμένεται την Τρίτη το πρωί, να περάσει το κατώφλι του ανακριτή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το διαμέρισμα που αγοράζει στο Κολωνάκι

Loading