Αθήνα: Επιχείρηση της ΕΛΑΣ για απομάκρυνση τοξικομανών 

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 7 προσαγωγές, αν και οι περισσότεροι τοξικομανείς φαίνεται απλά να μετακινήθηκαν σε άλλο κοντινό σημείο της περιοχής

Τραγικές είναι ο εικόνες στην οδό Σατωβριάνδου στο κέντρο της Αθήνας, με δεκάδες τοξικομανείς να βρίσκουν καταφύγιο στο πεζοδρόμιο.

Έπειτα από αρκετές καταγγελίες των κατοίκων, στον δήμο αλλά και την Αστυνομία, η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε επιχείρηση προκειμένου να απομακρύνει τους ανθρώπους και να καθαριστεί ο δρόμος από τον δήμο.

Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι, φοβούνται να κυκλοφορήσουν καθώς καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο και πόσο μάλλον αυτόν της μόλυνσης, αφού υπάρχουν παντού σύριγγες με ναρκωτικά παρατημένες στον δρόμο, ούρα αλλά και αίματα.

Παράλληλα, δήλωσαν ότι δέχονται πολλές επιθέσεις, γεγονός που τους κάνει να φοβούνται ακόμη περισσότερο, λέγοντας πως «αν δεν φύγουν αυτοί, θα φύγουμε εμείς».

Σημειώνεται ότι η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε 7 προσαγωγές, αν και οι περισσότεροι τοξικομανείς φαίνεται απλά να μετακινήθηκαν σε άλλο κοντινό σημείο της περιοχής.

Δείτε επίσης: Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης