Αθλητικογράφος ΕΡΤ για Κορεάτες στο πινγκ πονγκ: «Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι;» (vid)

Ο αθλητικογράφος της ΕΡΤ Δημοσθένης Καρμοίρης μετά το σχόλιό του για την Άννα Κορακάκη, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο «τα θαλάσσωσε» που βγήκε έκτη στα 10 μέτρα αεροβόλου πιστολιού, κάνει ένα ακόμα προκλητικό σχόλιο.

Στη διάρκεια πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ και κατά τον σχολιασμό της ήττας του Παναγιώτη Γκιώνη από τον Νοτιοκορεάτη Ζεούνγκ, ο εκ των παρουσιαστών αθλητικογράφος Δημοσθένης Καρμοίρης, αφού πρώτα εξήρε την ικανότητα των Νοτιοκορεατών στην επιτραπέζια αντισφαίριση λέγοντας ότι «δεν παίζονται στο πινγκ πονγκ», στη συνέχεια θέλησε να αστειευτεί μάλλον αποτυχημένα:

propoli

«Όταν είναι σχιστά τα μάτια πώς παρακολουθούν το μπαλάκι που πάει και έρχεται;» είπε χαμογελώντας, θεωρώντας προφανώς ότι είπε κάτι αστείο. Τέτοια πράγματα όχι μόνο αστεία δεν είναι αλλά έχουν και μια ρατσιστική χροιά.

Γενικότερα, στην ΕΡΤ δεν παιρνούν και τις καλύτερες μέρες τους. Εκτός από τα δύο σχόλια του κ. Καρμοίρη υπήρξε και η… γκάφα της μη μετάδοσης της προσπάθειας του ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και του αγώνα του Έλληνα πρωταθλητή του πινγκ πονγκ Παναγιώτη Γκιώνη.

Δείτε επίσης: Οσάκα: «Αυτός είναι ο χειρότερος αποκλεισμός, ξέρω ότι οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλότερες»

Loading