(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αττική: Αποσωληνώθηκε ο 4χρονος που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» νοσηλεύεται από τις 10 Ιανουαρίου ο 4χρονος Ρομά, που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφο της μητέρας του και βρισκόταν στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», «ο ασθενής (Χ.Ρ.), Ρομά, 4 ετών, που νοσηλεύεται στο Γ.Ν.Π.Α. «Π&Α ΚΥΡΙΑΚΟΥ» από 10.01.2024 με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και πολλαπλά κατάγματα (μετά από κακοποίηση), χειρουργήθηκε για παροχέτευση υποσκληρίδιου αιματώματος θωρακοσφυϊκής μοίρας της Σπονδυλικής Στήλης, στις 12.01.2024.

propoli

Αποσωληνώθηκε στις 14.01.2024 και έκτοτε ανταποκρίνεται σε λεκτικά ερεθίσματα, εκτελεί εντολές, έχει καλή κινητικότητα δεξιού άνω και κάτω άκρου ενώ υπολείπεται η κινητικότητα του αριστερού άνω και κάτω άκρου. Παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε σταθερή κατάσταση».

Για τα τρία ανήλικα αδέλφια του, τα οποία εισήχθησαν επίσης στο νοσοκομείο στις 11.01.2024 κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθήνας, έχει ολοκληρωθεί η παιδοψυχιατρική εκτίμησή τους και ο έλεγχος μεταδοτικών νοσήματων.

Έχουν εξετασθεί από ιατροδικαστή και παραμένουν νοσηλευόμενα στο Ορθοπεδικό Τμήμα συνοδευόμενα από την μητέρα τους.

Τα τρία παιδιά είναι ηλικίας 11, 10 και 8 ετών.

Δείτε επίσης: Ηγουμενίτσα: Κατασχέθηκε φορτηγό με λαθραία τσιγάρα

Loading