Αττική Οδός: Ποιες είσοδοι και έξοδοι κλείνουν το βράδυ του Σαββάτου

Κλειστές λόγω εργασιών θα είναι από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (18.11.2023) έως τις 6 το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου είσοδοι και έξοδοι στην Αττική Οδό

Ειδικότερα, κλειστές θα είναι η είσοδος της Αττικής Οδού από Λ. Δημοκρατίας (είσοδος 7), καθώς και η έξοδος προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8) στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (18.11.2023) έως τις 6 το πρωί της Κυριακής (19.11.2023), λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος.

propoli

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά:

Για την είσοδό τους στην Αττική Οδό να επιλέξουν την είσοδο από Λ. Φυλής (είσοδος 6) ή την είσοδό τους από τον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8)

Για την έξοδό τους προς Λαμία είτε να κινηθούν ευθεία στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9), να αναστρέψουν και να ξαναμπούν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, άνευ δεύτερης καταβολής διοδίων, ώστε εν συνεχεία να βγουν στον κόμβο Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) προς Λαμία ή διαφορετικά να βγουν στην έξοδο 8 προς Πειραιά και να αναστρέψουν προς Λαμία μέσω του επόμενου κόμβου.

Δείτε επίσης: Ισραήλ: Στους 1.400 οι νεκροί από την επίθεση της Χαμάς – Τα έγγραφα με τις εντολές προς τους τρομοκράτες

Loading