Μπηχτή αγρότη στο Σύνταγμα | «Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους»

Ένας αγρότης θέλησε να εκφράσει το παράπονό του για τη στάση των συναδέλφων του στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Περισσότεροι από 10.000 αγρότες, μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο που έγινε χθες (20/2) στο Σύνταγμα, ενώ στις 11 το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

propoli

Ωστόσο, κάποιοι αγρότες φαίνεται πως θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να κάνουν τις βόλτες τους στην Αθήνα, όπως ανέφερε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ένας από αυτούς που προτίμησαν να μείνουν στο Σύνταγμα.

Ο αγρότης από την Αταλάντη είπε στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ότι έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ. «Τι να κοιμηθώ ρε φίλε… Έχεις κάνει αγρότης; Ο αγρότης δεν έχει ώρα φίλε… Από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ, ο αγρότης είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε».

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του για κάποιους αγρότες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα. «Δεν θέλω να βγάλω κάτι αρνητικό. Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πληγωμένος. Όλοι εδώ χαχαχούχα. Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης ρε; Ήρθαμε για ένα αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα;».

Δείτε επίσης: Η αδερφή του πατέρα της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» μιλά για την πρωτοφανή υπόθεση

Loading