Χαλάνδρι – Εγκατάλειψη βρέφους: «Με λένε Βασιλική», έγραφε στο σημείωμα

Οι γιατροί ενημέρωσαν τις αρχές ότι το κοριτσάκι είναι περίπου δύο μηνών και είναι καλά στην υγεία του.

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση με το 2 μηνών βρέφος που βρέθηκε σε παιδική χαρά στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το νεογέννητο κοριτσάκι εγκαταλείφθηκε από γυναίκα στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας και βρέθηκε από αστυνομικό που έκανε βάρδια στατικής φύλαξης στην περιοχή, στο σπίτι πολιτικού προσώπου, ο οποίος άκουσε το κλάμα του.

Οι αρχές αναζητούν την ταυτότητα της μαυροφορεμένης γυναίκας με την κουκούλα και τη μάσκα που άφησε τον σάκο, εξετάζοντας υλικά από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων.

Καλά στην υγεία του

Όπως είπαν οι γιατροί είναι περίπου δύο μηνών, πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση.

Μέσα στο σάκο υπήρχε και ένα σημείωμα με καλλιγραφικά γράμματα που έγραφε:Με λένε Βασιλική.

Η τσάντα, τα ρούχα που φορούσε το μωρό αλλά και το σημείωμα, έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., για να αναζητηθούν δακτυλικά αποτυπώματα που ενδεχομένως αποκαλύψουν την ταυτότητα των γονιών του νεογέννητος κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι ήταν περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, μπλούζες και παντελόνι για να μην κρυώσει. Αμέσως ο αστυνομικός ειδοποίησε συναδέλφους του από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., που παρέλαβε το βρέφος και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”. Οι γιατροί ενημέρωσαν τις αρχές ότι το κοριτσάκι είναι περίπου δύο μηνών και είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε επίσης: Χαλάνδρι: Κοριτσάκι 2 μηνών το βρέφος που εγκαταλήφθηκε μέσα σε τσάντα