Χαλκιδική: Άλογο «διέλυσε» επιχείρηση στη Νικήτη (ΦΩΤΟ)

Πανικό προκάλεσε στη Νικήτη της Χαλκιδικής ένα άλογο, το οποίο… βγήκε εκτός ελέγχου και εισέβαλε σε επιχείρηση ενοικιαζόμενων δωματίων.

Το άλογο ξέφυγε από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη του και άρχισε να τρέχει στη Νικήτη στη Χαλκιδική. Έκανε θρύψαλα τη τζαμαρία επιχείρησης με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματίες. Οι υπάλληλοι που εκείνη την ώρα ήταν μέσα και εργάζονταν, παρακολουθούσαν τις σκηνές σε κατάσταση σοκ. Ειδοποίησαν την αστυνομία και ο ιδιοκτήτης λίγο αργότερα συνελήφθη. Όπως έλεγε το ζώο ήταν ήρεμο και ξαφνικά αφηνίασε, για λόγους που ο ίδιος δεν μπορούσε να εξηγήσει.

propoli

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του xalkidikipolitiki.gr το άλογο έκανε γυαλιά καρφιά το κατάστημα ενοικιαζομένων αυτοκινήτων στη Νικήτη στη Χαλκιδική και στη συνέχεια έμεινε ήρεμο στην είσοδο, απέναντι από κατοίκους της περιοχής και υπαλλήλους που πετάχτηκαν έξω έντρομοι.

Το άλογο προξένησε ζημιές στη τζαμαρία του καταστήματος, αφήνοντας άναυδους τους υπαλλήλους, οι οποίοι βρέθηκαν σε πανικό, μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συμβαίνει. 

Ο ιδιοκτήτης του αλόγου συνελήφθη και πλέον η υπόθεση περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης: Η ΠτΔ θα δεχθεί μέλη οικογενειών Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς

Loading