ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χαλκιδική: Επέστρεψε στο σπίτι του ο 82χρονος με αναπηρία έπειτα από παρέμβαση του δικηγόρου του

Επέστρεψε στην οικία του στα Νέα Φλογητά σήμερα ο κ. Θεόφιλος Τζοχουνίδης, ο οποίος είχε απομακρυνθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Μετά την έξωση, η οικογένεια παρέμενε σε ξύλινο σπιτάκι στον εξωτερικό χώρο, ενώ τη φύλαξη του σπιτιού ανέλαβε ιδιωτική εταιρεία security που προσέλαβε ο νέος ιδιοκτήτης που πήρε το σπίτι με πλειστηριασμό.

propoli

«Εξήγησα στον σεκιουριτά ότι εδώ έγινε μία παράνομη εκτέλεση, μία παράνομη βίαιη αποβολή, γιατί έχει ανασταλεί η διαταγή πληρωμής, πάνω στην οποία στηρίζεται η διαδικασία και αυτός αποχώρησε οικειοθελώς. Μας παρέδωσε τα κλειδιά και από αυτή τη στιγμή ο κ. Θεόφιλος είναι πάλι σπίτι του», σημειώνει ο δικηγόρος της οικογένειας Τζοχουνίδη κ. Φώτης Μπαμπάνης στο Xalkidiki Politiki.

Ακόμη, ο δικηγόρος της οικογένειας κάνει λόγο για «σημεία και τέρατα» που εκτυλίχθηκαν κατά τη διαδικασία έξωσης του κ. Θεόφιλου και της οικογένειά του, καθώς η απόφαση προβλέπει ρητώς την αναστολή εφαρμογής της σχετικής διαταγής πληρωμής. Την ίδια στιγμή καταγγέλλει τη σύλληψη της κόρης του κ. Θεόφιλου. «Όταν επιχείρησε η Αναστασία να τους δείξει την απόφαση, την σπρώξανε και τη συλλάβανε», αναφέρει χαρακτηριστικά o κ. Μπαμπάνης.

Η υπόθεση αναμένεται να συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες στις 19 Φεβρουαρίου.

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Πετάνε ξανά στον δρόμο τον 81χρονο από τα Ν. Φλογητά λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading