Χαλκιδική: Η απάντηση του beach bar στην καταγγελία μητέρας ότι της απαγορεύτηκε να ταΐσει το παιδί της

Η μητέρα ενός ανήλικου παιδιού κατήγγειλε πως σε beach bar της Χαλκιδικής στο οποίο βρέθηκε με τον σύζυγό της, δεν της επέτρεψε να ταΐσει το παιδί της, παρά το γεγονός ότι είχαν πληρώσει για τις ξαπλώστρες και είχαν παραγγείλει από το μενού του καταστήματος.

Ο υπεύθυνος της επιχείρησης απάντησε στους ισχυρισμούς της μητέρας που κατήγγειλε πως δεν της επετράπη να ταΐσει το ανήλικο παιδί της. Όπως ανέφερε στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» η καταγγέλλουσα και ο σύζυγός της «παρήγγειλαν ένα φαγητό δικό μας, δεν τους άρεσε και από τη στιγμή που δεν τους άρεσε το φαγητό μας ρωτήσαμε αν θέλουν τα χρήματα πίσω ή κάτι άλλο από το κατάστημα και αυτή απάντησε ότι ήθελε «τα χρήματα πίσω».

propoli

«Δίνουμε τα χρήματα πίσω στην κυρία για να μην έχουμε ούτε αυτή κάποιο πρόβλημα, ούτε και εμείς. Δεν μπορούμε να πάρουμε χρήματα για ένα προϊόν, το οποίο δεν τού αρέσει του πελάτη», είπε και συνέχισε: «Η κυρία είχε φαγητό μαζί της, το οποίο ήταν παστίτσιο, ούτε καν μακαρόνια».

Τονίζει ακόμα: «Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά, γιατί κάποια παιδιά τρώνε κατεψυγμένα φαγητά, οπότε τούς επιτρέπουμε για τα παιδιά να έχουν τα πάντα και πολλές φορές τα φυλάμε εμείς στα δικά μας τα ψυγεία τα φαγητά τους για να μην χαλάσουν και πάθουν κάτι. Οπότε η κυρία βγάζει το φαγητό αυτό, αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άντρα της».

«Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά, το ξαναλέω, επιτρέπουμε τα πάντα», λέει ο υπεύθυνος της επιχείρησης.

«Πολλές φορές κάνουμε παρατήρηση και σχεδόν όλοι συμβιβάζονται με τους κανόνες του μαγαζιού», λέει ο υπεύθυνος του beach bar και επισημαίνει: «Πηγαίνουν τα φαγητά τους στο αυτοκίνητό τους ή στα ψυγεία στο δικό μου το μαγαζί και τούς το δίνουμε πίσω».

Επίσης αναφέρει: «Η κυρία νόμιζε ότι πήγαινε σε μία ελεύθερη παραλία και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Πληρώνουμε φόρους στο κράτος, για τις ξαπλώστρες που ξάπλωσε η κυρία, για την ομπρέλα, έχει το ίντερνετ, έχει την τουαλέτα, έχει όλες τις παροχές υπηρεσιών και νόμιζε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η παρατήρησή μας ήταν για το φαγητό της, όχι για το μωρό».

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Beach bar απαγόρευσε σε γονείς να ταΐσουν το παιδί τους

Loading