Χαμόγελο του Παιδιού: Αγνοείται πάνω από έναν μήνα από την Εύβοια 17χρονη έγκυος

«SOS» εκπέμπει το Χαμόγελο του Παιδιού για την 17χρονη που εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα.

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή της Ριτσώνας, στην Εύβοια, λόγω της εξαφάνισης 17χρονης, η οποία μάλιστα διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η 17χρονη εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα, στις 10 Απριλίου.

Η Νουντόμκι (επ) Μπρις (ον), 17 ετών, με καταγωγή από το Καμερούν, έφυγε με άγνωστο προορισμό, διανύοντας τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ασφάλεια της και το βρέφος που κυοφορούσε. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε σήμερα, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού «AMBER ALERT HELLAS» κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Όπως αναφέρεται στο «Amber Alert» η Νουντόμκι (επ) Μπρις (ον) έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρο φούτερ, γκρι μπουφάν και μαύρα σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια σχετική πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Δείτε επίσης: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στην Πολυτεχνειούπολη – Πέντε συλλήψεις ανηλίκων μελών συμμοριών

Loading