Χανιά: Σκηνές τρόμου για μια 14χρονη – Γλίτωσε…παρά τρίχα από μεθυσμένους Αμερικανούς σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Η ανήλικη κλειδώθηκε στην τουαλέτα και ειδοποίησε τον πατέρα της

Τυχερό μέσα στην ατυχία του ήταν ένα 14χρονο κορίτσι το οποίο βρισκόταν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στα Χανιά. Η ανήλικη, ήταν στο ξενοδοχείο μαζί με τον αδελφό της και τον πατέρα της, αφού ο πατέρας είχε έρθει να δει τα παιδιά τα οποία μετά το διαζύγιο που έλαβε το ζευγάρι ζουν με τη μάνα στα Χανιά.

Εκείνη την ώρα όμως, ο πατέρας της με τον αδελφό της έλειπαν αφού είχαν πάει να πάρουν κρέπες. Η 14χρονη, την ώρα που ήταν στο δωμάτιο, είδε τρεις μεθυσμένους Αμερικανούς μέλη του πληρώματος του αεροπλανοφόρου «Χάρι Τρούμαν» που έδεσε στη Σούδα, να παραβιάζουν την πόρτα του δωματίου και να εισέρχονται μέσα σε αυτό.

Η 14χρονη είχε μπει στο μπάνιο έτσι ώστε να προστατευτεί και κάλεσε από το κινητό της τον πατέρα της, ενώ οι μεθυσμένοι άνδρες ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τους άνδρες και να τους οδηγεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, αφού έχει γίνει μήνυση εις βάρος τους.

Μάλιστα, έξω από το δικαστικό μέγαρο συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι σωματείων και συλλόγων, φωνάζοντας συνθήματα κατά του ΝΑΤΟ. Τελικά, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι καθώς για το προσωπικό των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων ισχύει το καθεστώς της ετεροδικίας, δηλαδή εξαιρούνται της δικαιοδοσίας του κράτους στην επικράτεια του οποίου βρίσκονται και δεν μπορεί να τους ασκηθεί ποινική ή αστική δίωξη.

Δείτε επίσης: Διάρρηξη στα Χανιά: Οι δράστες έριξαν σπρέι πιπεριού στον ιδιοκτήτη