Στα λευκά έχει ντυθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες μεγάλο μέρος του Πηλίου και της Όθρυος στη Μαγνησία, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα από τη χιονόπτωση, κυρίως στις ορεινές οδικές διαβάσεις.
Χαρακτηριστικά στα Χάνια συνεχίζεται η χιονόπτωση, με το ύψος του χιονιού να έχει φτάσει τα 5 εκατοστά, ενώ στις Αγριόλευκες και στο Πλιασίδι έχει ξεπεράσει τα 10 εκατοστά. Ωστόσο, με τους συνεχείς αποχιονισμούς, ο δρόμος Βόλου-Ζαγοράς διατηρείται ανοιχτός. Η θερμοκρασία στα Χάνια σημείωσε μεγάλη πτώση και το πρωί το θερμόμετρο έδειχνε -4 βαθμούς.
Χιόνι πέφτει και στη Ζαγορά καθώς και σε πολλές περιοχές του Ανατολικού Πηλίου, με θερμοκρασία να φτάνει μόλις στον 1 βαθμό.
Στον Βόλο, το κρύο είναι πολύ έντονο, καθώς η θερμοκρασία έπεσε στους 5,5 βαθμούς Κελσίου, με το συνεχές χιονόνερο και τους ανέμους να δημιουργούν χειμωνιάτικη αίσθηση.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ