Χίος: Καθηγητής ασελγούσε σε ανήλικη την ώρα που της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα

Ο καθηγητής έδιωχνε τους γονείς της από το σπίτι και προέβαινε σε άσεμνες πράξεις.

Πρόκειται για ένα κορίτσι 15 ετών η οποία σήμερα είναι μαθήτρια Α’ Λυκείου η οποία το Μάιο του 2022 είπε σε μια καθηγήτριά της και στη συνέχεια στη μητέρα της ότι ο καθηγητής ασελγούσε πάνω της εν ώρα ιδιαίτερων μαθμάτων που γίνονταν στο σπίτι που μένει με τους γονείς της.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου επέβαλε ποινή φυλάκισης 33 μηνών με τριετή αναστολή σε 53χρονο καθηγητή θετικών επιστημών που κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου επί σειρά ετών. Την ενοχή του πρότεινε και η εισαγγελέας της έδρας.

Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο από το 2017 μέχρι και το τέλος του ακαδημαϊκού έτους του 2020 ο καθηγητής την ώρα που της έκανε μαθήματα, ζήτησε από τους γονείς της να μη βρίσκονται στο ίδιο μέρος και στη συνέχεια την ακουμπούσε στο στήθος, την αγκάλιαζε και τοποθετούσε το χέρι του ανάμεσα στα πόδια της θέλοντας να αγγίξει τα γεννητικά της όργανα, ενώ προσπαθούσε να την εξαναγκάσει να καθίσει πάνω του.

Μάλιστα, όπως διατείνεται, οι ασελγείς πράξεις από τον καθηγητή συνεχίστηκαν μέχρι και την Α’ Γυμνασίου.

Η καθηγήτρια παρατήρησε ότι υπήρχε αλλαγή στη συμπεριφορά κι έτσι άρχισε να προσεγγίζει τη μικρή. Η ανήλικη αποφάσισε να διακόψει τη φοίτηση στο σχολικό συγκρότημα στο οποίο εργάζεται ο εκπαιδευτικός.

Δείτε επίσης: Βιασμός και μαστροπεία 14χρονης στη Νέα Σμύρνη: Κοινωνική λειτουργός οδήγησε στους βιαστές λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Loading

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com