Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Ενισχύεται ο στόλος των απορριμματοφόρων με σύγχρονα οχήματα

Με νέα σύγχρονα απορριμματοφόρα ενισχύεται η υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Στην ενίσχυση και εκ βάθρων ανανέωση του μηχανοκίνητου στόλου της καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, σε μια προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών καθαριότητας και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών.

propoli

Θέτοντας στο επίκεντρο τη δημιουργία νέων σύγχρονων υποδομών που εξασφαλίζουν ένα καλύτερο επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας του συστήματος αποκομιδής, η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης εκσυγχρονίζει τον δημοτικό εξοπλισμό, εντάσσοντας στο δυναμικό του στόλου ένα σύγχρονο απορριμματοφόρο νέας τεχνολογίας, το οποίο απέκτησε ο Δήμος με ιδίους πόρους.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό “Η παραλαβή του νέου οχήματος το οποίο έχει ήδη ριχτεί στη μάχη της αποκομιδής των απορριμμάτων, ενισχύει σημαντικά τη συστηματική προσπάθεια που ξεκίνησε η δημοτική αρχή για τη σταδιακή ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων του δήμου με σύγχρονα και αποδοτικά οχήματα, νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, τα οποία πληρούν όλα τα κριτήρια και τις προδιαγραφές. Συνεχίζουμε με στόχο να αλλάξουμε την εικόνα του δήμου μας, δημιουργώντας μια νέα εποχή στην καθαριότητα”.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υποδομών καθαριότητας εντάσσεται η απόκτηση περί τα τέλη Οκτωβρίου ενός ακόμη απορριμματοφόρου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την προμήθεια 6 νέων απορριμματοφόρων μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος”, καθώς και ενός ακόμη μέσα από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.

“Ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας και με σύνθημά μας “όλοι μαζί για μια πόλη καθαρή” προχωράμε στη ριζική ανανέωση του δημοτικού μας στόλου με σύγχρονα μέσα, φιλικά προς το περιβάλλον, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες του δήμου μας. Με την απόκτηση σύγχρονου μηχανοκίνητου εξοπλισμού πετυχαίνουμε μια σημαντική αναβάθμιση που συνδράμει στη μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια των εργαζομένων στην καθαριότητα, τους οποίους θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά” τόνισε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής.

Δείτε επίσης: Προμήθειες από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών για τους πυρόπληκτους σε Αττική και Εύβοια

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading