Την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στο 95% των περιοχών της Αττικής που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης από τις ζημιές στο Δίκτυο λόγω κακοκαιρίας, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.
Οι περισσότερες εκκρεμότητες αφορούν αυτήν την ώρα σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, όπου συνεχίζονται οι προσπάθειες για την αποκατάσταση των ζημιών σε 8 γραμμές μέσης τάσης.
Επιπλέον:
– Στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων οικισμών στην περιοχή των Σφακίων εξαιτίας νέας έντονης χιονόπτωσης που έπληξε την περιοχή σήμερα το μεσημέρι.
– Οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση των οικισμών Αταλάντης έχει ολοκληρωθεί.
Ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ακόμη ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως και αυτήν την ώρα, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών.
Τέλος, όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).
- Ο Έβαν Μόμπλεϊ αναγνωρίστηκε ως ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στο NBA
- Ευτυχείς στιγμές για τη Δόμνα Μιχαηλίδου, γέννησε το πρώτο της παιδί
- Ο Γκαλτιέ ξεχωρίζει ως υποψήφιος για την εθνική Κατάρ
- Τριαντάφυλλος: απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του τραγουδιστή
- Ουκρανία: Ο δήμαρχος Κιέβου παραδέχεται ότι μπορεί να χρειαστεί να παραχωρηθούν εδάφη για την επίτευξη ειρήνης