ΔΕΗ: Έκοψαν το ρεύμα σε γυναίκα και δεν της κάνουν νέα ρύθμιση (vid)

Η κ. Ελένη ζητά νέο διακανονισμό εδώ και πέντε μήνες

Χωρίς ρεύμα έχει μείνει η κ. Ελένη λόγω του ότι δεν είχε τη δυνατότητα να πληρώσει μια δόση της ρύθμισης που είχε κάνει. Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» έδινε 80 ευρώ τον μήνα, ενώ εδώ και πέντε μήνες ζητά από τη ΔΕΗ να γίνει νέα ρύθμιση.

«Είμαι στην καθολική υπηρεσία της ΔΕΗ, έχω ένα λογαριασμό που πληρώνω κανονικά, και έναν άλλο που έχει μπει στην καθολική υπηρεσία που είναι ας πούμε θυγατρική της ΔΕΗ. Στην καθολική υπηρεσία έχασα μία δόση, και αυτό μου απαγορεύει να ξανακάνω διακανονισμό. Ο λογαριασμός είναι 960 ευρώ. Έδινα γύρω στα 80 ευρώ το μήνα», σημείωσε η κ. Ελένη.

«Εδώ και πέντε μήνες ζητάω να μου κάνουν νέο διακανονισμό, και μου λένε να περάσει το εξάμηνο. Μου έδωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία που μπορώ να κάνω διακανονισμό. Τους πήρα σε εκείνη την ημερομηνία και μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω διακανονισμό γιατί δεν είμαι πια στο κοινωνικό τιμολόγιο. Εγώ έχω και ένα παιδί ΑμεΑ.

Ρώτησα γιατί δεν είμαι πια στο κοινωνικό τιμολόγιο και μου είπαν ότι είμαι υψηλόμισθη. Τώρα πώς είμαι υψηλόμισθη δεν το ξέρω αυτό. Το οικογενειακό μου εισόδημα είναι γύρω στις 19.000 ευρώ. Τώρα μου έχουν κόψει το ρεύμα. Μας λένε μπαταξήδες», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε επίσης: ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή γιγατόνων από γνωστό νυχτερινό κέντρο